dilluns, 19 de novembre de 2007

Feto tomando la mano del doctor desde el útero

En la foto vemos el resultado de una operación experimental, que se realizó en el útero de la madre para corregir en el feto un defecto que tendría al nacer que lo dejaría inválido. El fotógrafo Max Aguilera estaba allí para captar un momento único en la historia, él dijo:

“Durante un procedimiento de corrección de espina bífida en un feto de 21 semanas dentro del útero, Samuel (bebé) empujó su pequeña mano fuera del pequeño cuadrado que los cirujanos habían abierto en el útero de la madre. Cuando el médico levantó la mano del feto, Samuel reaccionó y apretó el dedo del doctor. El doctor movió el pequeño puño, pero Samuel se mantuvo firme. En ese momento fue que tomé la foto”.


Simplement flipant!!

----------------
Now playing: Mended by You - Sugababes

2 comentaris:

Gemma ha dit...

aquesta foto la tenia abans de començar medicina....aviam si ens actualitzem! ;P
...thauries de passar un dia per quirofan per qui que fotos daquestes a milers....a veure, no sempre de nens treien la ma de luter, pero de gent amb la cama casi tallada amb un pal de metall per dins de la tibia i picant amb un martell esquitxant sang si! ...o si no tb et pots passar per parts a fer fotos a les dones parint i cagant a la vegada....moooolt tendre (sobretot quan surt el nen)!
...ja thavia comentat vegades que sometimes em fan fer fotos durant les operacions, oi? ;P

Mar's ha dit...

perdoni vostè...vaig veure la foto i em va molar....i punto....

lo del pal de metall.....bastant desagradable.......

i lo del part...JUASSSSSS no sabia que passés això....que bueno!!!!

i lo de les fotos...si, ho sé, vaig veure unes que vas fer de una operació a una mà d'un nen....