dijous, 29 de novembre del 2007

Bruce Bruce Bruce!!!

Avui, després de 3 hores d'estar de peu, passar MOLT de fred, molta pasta en telèfons 902, la bateria del mòbil, 2 hores de classe i 375€...he aconseguit 6 entrades per el concert de BRUCE SPRINGSTEEN que serà el 19 de juliol de 2008 al Camp Nou!!!

En un principi no tenia previst passar per Barcelona, la seva gira per Espanya es limitava a Madrid (fa un parell de setmanes) i a Bilbao (aquest dilluns passat). Pero, com no, no podia acabar la gira sense passar per la ciutat més maca d'Espanya, i ha decidit ampliar la seva gira i tornar cap aquí un cop acabada la seva gira per Nord-Amèrica.

Així que, el tindrem d'aqui un temps presentant el seu darrer disc : Magic


El CD està molt bé...pero aquest home és molt millor en directe.

i aquí us deixo la proba: un vídeo del seu pas per Barcelona l'any 2002 cantant una de les meves cançons preferides (i molt adient per a aquesta situació, tot i que jo li afegiria & cold...xD)....Waitin' on a sunny day





----------------
Now playing: Bruce Springsteen - Waitin' On A Sunny Day - of course...


2 comentaris:

Kika ha dit...

aixxxxx...que boja que estas nena!!!!!amb qui vas?¿....espero que tu passis molt be per aixo perque sino...jolin....tot i que camp nou man di que a devant de tot tofegues i a darrera no veus una merda...pero weno..ja veurem..
temmm

...Ingrid...

Unknown ha dit...

ahir vaig estar al fnac (nono, l'anna no va venir!!increible!!) i stava a petar per comprar entrades d'aquest bon home. malegro k nagis aconseguit!!!