divendres, 16 de gener de 2009

Perdona si te llamo amor

Si!!!
Per fi ho he aconseguit!! Per fi m'he acabat el llibre! Després d'una enganxada monumental avui, m'he llegit les més de 100 pàgines que em quedaven.

I no és que el llibre no m'hagi agradat, més aviat al contrari! m'ha encantat i el recomano a tothom, però els que em coneixeu sabeu que la lectura no és el meu fort i no deixen de ser 690 pàgines (que es llegeixen molt bé, tot s'ha de dir).
Aqui teniu el resum:

"Niki es una joven madura y responsable que cursa su último año de secundaria. Alessandro es un exitoso publicista de 37 años a quien acaba de dejar su novia de toda la vida. A pesar de los 20 años de diferencia que hay entre ambos y del abismo generacional que los separa, Niki y Alessandro se enamorarán locamente y vivirán una apasionada historia de amor en contra de todas las convenciones y prejuicios sociales."


Ara, un cop acabat el llibre, m'he enterat que han fet la peli pero que malauradament no està en castellà i només està en Italià i potser entenc 1 paraula de cada 10....:S (també l'han estrenat en Turc, en Rus, en Grec i en Portiguès...que tampoc em serveixen :S)

PD: song of the day (pel post hauria de ser She's The One, però com uqe suposo (i espero) que tothom la té poso aquesta:

_Pony (It's OK) - Erin McCarley

4 comentaris:

annabimbana ha dit...

jo tambe en acabar el llibre em vaig enganxar a "She's the one". jeje! ja me la passaras, ni que sigui en italia!

Sara ha dit...

però si a St. Petersburg anaves a fondo!! (fondo per la meva opinió, segur que l'Anna i la Gem t'acusen de tortugueta llegint :P)
Proposo que miris la peli amb rus. Després d'aconseguir comprar els bitllets de tornada del tren, segur que algo de rus sabras!;)

Bueno el llibre doncs, ja me'l deixaras, pero sabent que puc trigar anys a acabarlo...Vaig a baixar-me she's the one abans que em matis...

Sara ha dit...

No la trobo!!!

Mar's ha dit...

joe Sara!!!
t'he de matar???

weno, properament publicare una manera guai de baixar-se musica sense necessitat ni d'Emule ni de Kazaas ni de Ares ni osties.....

Us informo que he enviat un mail a la productora de la peli per preguntar si hi havia alguna versio en angles o en espanyo i ja m'han contestat que no....que o aprenc un idioma d'aquells o em foto :(