dimecres, 21 de gener del 2009

Com Descarregar Musica Gratis

Com ja havia promès, us esplicaré com podeu fer per descarregar-vos música sense necessitat d'arriscar la integritat del vostre PC amb programes com Emule, Ares, Kazaa, etc...
hi ha varies maneres de fer-ho (amb millor o pitjor resultat) però que totes funcionen.


1- i la més fiable és directament des del emfariure (si l'he penjat jo) o me la demaneu



2- Per què funcioni perfectament aquest mètode necessiteu tenir el quicktime (si teniu l'iTunes normalment ja el teniu instalat) sino, us el baixeu de apple . El que necessitareu és tenir el PRO, però per això només cal que feu el upgrade amb les seguents dades:
REGISTERED TO: iNFERNO
REGISTRATION CODE: KPLX-QUPY-UNU6-DV57-ZUHJ

amb això ja tindreu el pro sense cap problema.

Ara ja podeu descarregar música de la seguent manera:
Aneu primer a la pàgina del goear i allà busqueu si està la cançó que voleu. Si no hi és haureu de provar un altre mètode, però si teniu sort i hi és, només heu de copiar el link de la canço (que està a la dreta del reproductor). Després heu d'anar a aquesta pagina i enganxeu el link d'abans.
S'obrirà una altra pàgina amb un reproductor de quicktime. Llavors feu click a la fletxeta de la dreta i cliqueu a Descargar en formato original, poseu un nom i ja la teniu!



3- La ultima manera que us ensenyaré avui és molt fàcil. Només necessiteu:
_ Mozilla Firefox
_ Media converter add-on

Un cop instal·lat això només cal anar al youtube a culsevol video on el audio sigui la cançó que voleu. Un cop allà només cal fer click dret a cualsevol lloc de la pàgina (excepte a sobre el reproductor) i clicar a convert this video. Us apareixerà llavors una finestreta i només cal seguir els passos, indicant que ho vols convertir a mp3 i ja teniu la cançó.



Espero que us serveixi....(al menys per descarregar-se She's The One xD) per ara, podeu seguir el mètode nº1 amb la seguent cançó:
_Ladrando a la Luna - Kudai (Bolt OST)

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Sé que tu ens ho has penjat amb tota la il.lusió i interès per nosaltres, però martona... L'opció més còmoda és la 1! :P

Mars' ha dit...

ho se, pero com bé saps, la de She's the One (por ejemplo) no la penjare...aixi que....ja saps el que has de fer :P