diumenge, 20 de juliol de 2008

19 juny 2008 : Bruce Springsteen al Camp Nou

19 juny 2008 - Bruce Springsteen al Camp Nou, i la Marta, al Camp Nou.El barri de les Corts comença a estar inundat de gent a partir de les 6 de la tarda....

Cap a les 20:30 començo a sortir cap alla per trobar-me amb la Grau i entrar juntes.
Despres de mil controls per comprobar que l'entrada no fos falsa, arribem a la gespa del Camp Nou (protegida únicament am una fina capa de plastic tipo bossa d'escombraries).

Cap a les 22:20 després de unes quantes onades al voltant del Camp Nou com si fos un partit de futbol, apareix per fi l'ànima de la festa, el Boss, l'únic Bruce Springsteen acompanyat de la E-Street Band i comença amb No Surrender

seguida de la canço que portava jo tararejant una hora: Radio Nowhere


Despres de 2 hores i quart de saltar intentant separar els peus del plastic (cosa casi impossible perque s'enganxaven de tota la cervesa que hi havia pel terra...) , de veure com el Bruce corre de costat a costat de l'escenari, s'acosta continuament al public fins que s'hi estira literalment a sobre, de veure com li regala la harmonica a una noia que portava un cartell que deia: "please, give me the harmonica", de veure com li tira un cubell ple d'aigua al públic, com ja no li quedava camisa de lo suada que estava, de veure com la noia del costat se t'agafa del braç mentre cau a terra desmaiada, de veure com intenta parlar català, de sentir com canta una de les meves cançons preferides d'ell: Waitin' on a sunny day

la banda abandona l'escenari fins que torna a apareixer un parell de minuts i uns quants crits de reclamacio per part del publc més tard i canta durant tres quarts d''hora més.

Saluden al public una vegada més per marxar ja definitivament, pero davant la insistència del public que canta oe oeoeoe oe oe canta un parell de cançons més ficant la bamba entremig i finalment es despedeix amb un: "see you tomorrow"......I wish!!!!!


en definitiva....3 hores concert genial!! en el que van haver d'apagar els llums del Camp Nou quan van veure que el tema encara no s'acabava. Grandissim concert tot i no coneixer totes les cançons, en el que només va falllar el so al principi, i es van trobar a faltar algunes cançons com Born in the USA, Pink Cadillac, Streets of Philadelfia i Lonesome Day.

Aqui deixo la setlist del concert:

No Surrender
Radio Nowhere
Out In The Street
The Promised Land
Hungry Heart
Summertime Blues
Brilliant Disguise
The River
Atlantic City
Candy's Room
Janey Don't You Lose Heart
Waitin' On A Sunny Day
Backstreets
Because The Night
Livin' In The Future
Mary's Place
Tunnel Of Love
The Rising
Last To Die
Long Walk Home
Badlands
-
Jungleland
Born To Run
Bobby Jean
Glory Days
Dancing In The Dark
American Land
Twist And Shout (versionada de la dels Beatles, pero em va agrada mil vegades mes la del Bruce)
4 comentaris:

Sara ha dit...

sé que em mataràs, però ahir quan vaig anar a buscar a ma cosina em van dir si hi volia anar, que els sobrava una entrada!
La veritat, vaig trobar ofensiu que algú com jo assistís a tal concert.
I certament, acabo de veure que hi ha gent que s'ho podia merèixer 1000 vegades més!!!
Me n'alegro que t'ho haguessis passat tan bé!

annabimbana ha dit...

no va cantar ni pink cadillac ni streets of philadelphia, 2 de les 3 que volia jo, jeje... es nota que no soc molt fan! llastima no poder senir la versio de twist and shout d'ell perque amb la seva veu segur que mola molt... seguire buscant.

Gemma ha dit...

twist and shout loriginal és de the topnotes.....the beatlers van fer uan versio! :P

Ingrid ha dit...

posa la de waitin on a sunny day perque me la pugui baixar please!!!!
sembla tot molt guay...llàstima que jo no pogués anar i de totes maneres no hagués anat vist que conec molt poques cançons i ni tant sols ser que son seves...
però m'agrada el qeu he escoltat aqui ee...és molt bó
un petonet enana gran..jaj
tem

...Ingrid...