dilluns, 31 de març del 2008

Ruski

Com havia promès, us presento una altra crack de la família!
-->el seu nom: Rosa (aka Ruski)
-->al seu talent: la música
Es dedica a tocar a tanatoris, així que si algun dia teniu la desgracia de tenir un funeral, truqueu i al menys tindreu les seves grans interpretacions

Us deixo una demostració del seu talent junt amb una explicació (amb paraules seves) del que escoltareu:

"En la segona i la tercera, si escolteu bé, sentireu un cello i tot, que fa notes llargues; també sóc jo! en definitiva, som l'Abraham al piano i jo tocant el violí i el cello (en algunes he hagut de gravar 3 cops x fer les 3 veus)!! Són coses que anem gravant per un CD que farem que regalaran als tanatoris de tot Espanya juntament amb un llibre, i ara estem en procés de gravació, o sigui que és primícia eh, acabat de sortir del forn!"










judgeu vosaltres mateixos

3 comentaris:

Anònim ha dit...

estupendo Marta, k guai! Però només un aclariment: no toco el cello en les 2 primeres sino en la 2a i 3a... Ha estat durillo però ara ja tenim el cd acabat!

Un petó! ;)

Ruski

Kika ha dit...

wow!!!!!que fort....graben un CD!!!!!és impressionant...tinc una família de cracks i jo sense saber-ho...havia'm si algun dia m'hi puc afegir..ejje
t'adoro nena!

...Ingrid...

annabimbana ha dit...

jo faig un comentari 3 en 1: el text del que hem de fer durant un dia esta guai, pero s'han oblidat de dir que cal estudiar nosequantes hores, llegir otras tantas, estudiar xines i akestes coses. Lo dels cds, t'has fixat que a tot arreu guanyen els classics? especialment els beatles.... i la rosa: m'agrada molt la versio del nessum dorma, soc mes aviat classicona jo. la del nonino es xula, pero m'agrada mes amb guitarra pel michael camilo i el tomatito, encara que en violi es molt xulo (quants anys cal estudiar violi per poder tocar la lista de schindler?.....)